You cannot place a new order from your country. United States

Bijuterii>Inele

 •      Inelul Rachel este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perlele care compun inelul sunt 100% Naturale de Cultura.      Pietrele albe care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si colierul Pearl White...

  Pret redus
 •      Inelul Raffaella Purple&White este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perlele care compun inelul sunt 100% Naturale de Cultura.      Pietrele albe care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si...

  Pret redus
 •      Inelul Raffaella este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perlele care compun inelul sunt 100% Naturale de Cultura.      Pietrele albe care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si colierul Pearl Black...

  Pret redus
 •      Inelul Alessandra Blue este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Pietrele albe si albastre cu care este incrustat inelul sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
 •      Inelul Alessandra Yellow este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Pietrele albe si galbene cu care este incrustat inelul sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
 •      Inelul Lara este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perla care compune inelul este 100% Naturala de Cultura.      Pietrele albe si cea colorata care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu colierul Pearl White...

  Pret redus
 •      Inelul Sonia este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire.      Perla care compune inelul este 100% Naturala de Cultura.      Pietrele albe care compun inelul sunt 100% Diamante CZ. Invelisul colorat al inelului este 100% Cristal Agat.      Se poate achizitiona si sub forma de...

  Pret redus
 •      Inelul Harmony este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perlele care compun inelul sunt 100% Naturale de Cultura.      Pietrele albe care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu colierul Harmony.

  Pret redus
 •      Inelul Snake este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perla care compune inelul este 100% Naturala de Cultura.      Pietrele colorate care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si colierul Snake.

  Pret redus
 •      Inelul Sunflower Purple este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perla care compune inelul este 100% Naturala de Cultura.      Pietrele albe care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu colierul si cerceii...

  Pret redus
 •      Inelul Sunflower White este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perla care compune inelul este 100% Naturala de Cultura.      Pietrele albe care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu colierul Sunflower White.

  Pret redus
 •      Inelul Gloria Purple este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perla care compune inelul este 100% Naturala de Cultura.      Pietrele albe care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si colierul Gloria...

  Pret redus
 •      Inelul Gloria White este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perla care compune inelul este 100% Naturala de Cultura.      Pietrele albe care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si colierul Gloria...

  Pret redus
 •      Inelul Gloria Gold este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perla care compune inelul este 100% Naturala de Cultura.      Pietrele albe care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si colierul Gloria Gold.

  Pret redus
 •      Inelul Pearl White este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perlele care compun inelul sunt 100% Naturale de Cultura.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu colierul si cerceii Pearl White.

  Pret redus
 •      Inelul Pearl Purple este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perlele care compun inelul sunt 100% Naturale de Cultura.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu colierul si cerceii Pearl Purple.

  Pret redus
 •      Inelul Flower este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perla care compune inelul este 100% Naturala de Cultura.      Pietrele multicolore care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si colierul Flower.

  Pret redus
 •      Inelul Eva este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perla care compune inelul este 100% Naturala de Cultura.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si colierul Eva.

  Pret redus
 •      Inelul Splendor este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perla care compune inelul este 100% Naturala de Cultura.      Pietrele albe care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si colierul Pearl White.

  Pret redus
 •      Inelul Olive este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perla care compune inelul este 100% Naturala de Cultura.      Pietrele albe care compun inelul sunt 100% Diamante CZ.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si colierul Olive.

  Pret redus
 •      Inelul Aurora Purple este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perlele care compun inelul sunt 100% Naturale de Cultura.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si colierul Aurora Purple.

  Pret redus
 •      Inelul Aurora White este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perlele care compun inelul sunt 100% Naturale de Cultura.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si colierul Aurora White.

  Pret redus
 •      Inelul Azure este confectionat din Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Perla care compune inelul este 100% Naturala de Cultura.      Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si colierul Azure.

  Pret redus
 •      Inelul Agnes este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.      Pietrele albe cu care este incrustat inelul sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
Produs adaugat in cosul de cumparaturi.
Cantitate
Total
Aveti un produs in cos.
Total produse
Livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda