You cannot place a new order from your country. United States

Bijuterii>Tiare

 • Tiara Pearls este TRIPLU placata cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe cu care este incrustata tiara sunt 100% Diamante CZ.          Perlele care compun tiara sunt 100% Naturale de Cultura.

  Pret redus
 • Tiara Queen este TRIPLU placata cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe cu care este incrustata tiara sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
 • Tiara Melisa este TRIPLU placata cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe cu care este incrustata tiara sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
 • Tiara Ambrosia cu Aur Alb, Perle Naturale si Diamante CZ            Tiara Ambrosia este TRIPLU placata cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe cu care este incrustata tiara sunt 100% Diamante CZ.          Perlele care compun tiara sunt 100% Naturale de...

  Pret redus
 • Tiara Apollonia este TRIPLU placata cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe cu care este incrustata tiara sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
 • Tiara Ariana este TRIPLU placata cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe cu care este incrustata tiara sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
 • Tiara Cleopatra este TRIPLU placata cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe cu care este incrustata tiara sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
 • Tiara Elisabeth este TRIPLU placata cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe cu care este incrustata tiara sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
 • Tiara Gloria este TRIPLU placata cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe cu care este incrustata tiara sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
Produs adaugat in cosul de cumparaturi.
Cantitate
Total
Aveti un produs in cos.
Total produse
Livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda