Argint 925 – Ce Reprezintă Acest Marcaj Pe Bijuterii?

Pentru a putea descoperi ce reprezintă argint 925 pe diferite tipuri de bijuterii, este important să se înțeleagă procesul de fabricare. Pentru a crea bijuterii din argint producătorii s-au gândit să combine argintul cu alte aliaje precum zinc, nichel sau cupru. Prin urmare argint 925 înseamnă puritatea bijuteriei care înseamnă că este formată din 92,5% argint și restul de 7,5% alte aliaje menite să îi întărească compoziția.

Sunt bune bijuteriile care au marcajul argint 925?

Înainte acest tip de aliaj mai purta numele de Sterling Silver așadar, este posibil ca pe unele tipuri de bijuterii sau alte obiecte realizate din argint să vezi acest marcaj și purta anumite ștanțe precum SSSTERSTG.

Acest aliaj este o alegere sigură pentru orice bijuterie deoarece are o rezistență ridicată în timp iar valoarea de pe piață este ridicată tocmai din cauza faptului că un procent foarte mare din acest tip de bijuterii este unul foarte mare.

Bijuteriile din argint nu pot să fie 100% din argint deoarece materialul în sine este foarte maleabil și are nevoie de un aliaj care să îi sporească rezistența și să îl facă ușor de prelucrat și de menținut în timp. Marcajul argint 925 este cunoscut de toți comercianții și nu denotă faptul că este o bijuterie de slabă calitate. Poți cumpăra astfel de bijuterii cu încredere iar dacă ai îndoieli în ceea ce privește autenticitatea materialului atunci poți folosi un magnet pentru a vedea dacă se lipește de el.

Descoperă la Iris Boutique cea mai frumoasă colecție de bijuterii de calitate

La Iris Boutique vei putea găsi întotdeauna cele mai frumoase și elegante modele de bijuterii care îți vor revoluționa ținutele pe care le porți în fiecare zi. Colecțiile de bijuterii pot să fie găsite pe website-ul magazinului online www.iris-boutique.ro. De asemenea, aici vei putea găsi un raport calitate – preț excelent și vei putea să îți completezi colecția de accesorii cu bijuterii esențiale.

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS gazduire web gazduire site hosting romania gazduire domenii gazduire site gazduire web wordpress vps romania servere vps servere dedicate server dedicat romania gazduire email hosting email domenii web cumpara domeniu .ro