Bijuterii argint în tendințe pe care trebuie neapărat să le ai

bijuterii din argint

Tendinţele din acest an sunt foarte permisive în ceea ce priveşte gama de bijuterii argint iar combinaţiile de metale şi culori, mărimi sau forme sunt lăsate la latitudinea fiecărei persoane. Nu este nici o problemă dacă se poartă bijuterii argint în combinaţie cu bijuterii aurii dar este bine ca cele două tipuri de bijuterii să fie în armonie deplină

Tendinţe pe care nu trebuie să le ratezi în materie de bijuterii argint

Chiar dacă ai parte de libertate deplină în ceea ce priveşte alegerea bijuteriilor pe care să le porţi există câteva tipuri care nu ar trebui să îţi lipsească din colecţia personală dacă vrei să fii o adevărată fashionistă. Bijuteriile de culoare rose au cucerit inimile designerilor şi pasionatelor de modă, reuşind să scoată din anonimat orice ţinută. Este o nuanţă delicată şi oferă posibilitatea de a fi purtat oricând, indiferent de context. Un inel din argint rose gold poate să fie purtat atât la birou cât şi seara în oraş alături de o pereche de cercei creole.

La fel de apreciate sunt şi modelele de bijuterii argint inspirate de elementele naturii, adăugând o notă veselă oricărei ţinute. Mai sunt apreciate şi bijuteriile cu elemente geometrice, în special stilul minimalist a devenit foarte apreciat în ultimul timp. În materie de design al bijuteriilor, liniile şi unghiurile drepte sunt vedetele. Se mai poartă foarte mult modelele de bijuterii argint cu pietre colorate preţioase sau semipreţioase. Acestea din urmă, cu cât au mai multe culori cu atât sunt mai atractive şi mai uşor de asortat la diverse tipuri de ţinute.

Selectează din tendinţele momentului modelele de bijuterii care ţi se potrivesc cel mai bine

Este important să cunoşti tendinţele în materie de bijuterii argint deoarece te pot ajuta să fii în pas cu tot ceea ce este nou şi să îţi revoluţionezi stilul personal. Desigur, fiecare femeie poate să adapteze tendinţele în funcţie de propriile gusturi şi de stilul pe care îl simte că o pune în valoare cel mai bine. Bijuterii argint deosebite şi în pas cu tendinţele actuale vei putea găsi în magazinul online www.iris-boutique.ro la cele mai bune preţuri şi de o calitate excepţională.

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS