Bijuterii de argint – ce spun despre personalitatea ta?

haine de blana

Te-ai întrebat vreodată de ce anumite bijuterii de argint îți plac mai mult iar altele nu te atrag aproape deloc? Alegerile pe care le faci au legătură cu subconștientul și personalitatea pe care o ai. Aceste accesorii mici, rafinate, au darul de a spune o întreagă poveste despre persoana care le poartă iar dacă vrei să înțelegi mai bine ce transmit atunci rămâi alături de noi în aceste câteva rânduri.

Ce exprimă diverse tipuri de bijuterii de argint despre personalitatea ta?

Accesoriile masive și impunătoare, sunt de obicei purtate de persoane care doresc să fie în centrul atenției, care sunt nonconformiste și scriu propriile reguli atunci când vine vorba despre exprimarea stilului personal. Femeile care sunt atrase de bijuteriile nonconformiste sunt pasionate de modă și vor să își construiască ținute fascinante care să iasă în evidență. Femeile care poartă bijuterii de argint minimaliste, au un aer rafinat și nu ies în evidență decât prin detalii elegante și păstrează o notă de discreție. Perlele nu sunt destinate pentru oricine deoarece acestea reprezintă eleganța supremă, sunt grațioase și se potrivesc mai degrabă unei firi mai conservatoare, unei persoane care se ghidează după o serie de valori și principii bine înrădăcinate.

Bijuteriile cu simboluri și personalizate sunt originale și, în general, se potrivesc tuturor femeilor, indiferent de personalitatea pe care o au. Dacă te definește originalitatea atunci acest tip de bijuterii de argint sunt cele mai potrivite pentru a spune povestea ta.

Alege bijuteriile de la Iris Boutique și pune-te în valoare cu ajutorul lor

În magazinul online www.iris-boutique.ro vei putea găsi multe bijuterii superbe pe care să le adaugi în colecția personală sau să le oferi cadou persoanelor dragi din viața ta. Acum că știi care sunt tipurile de accesorii care îți subliniază cel mai bine personalitatea și o valorifică, poți să îți dai seama mult mai ușor cum te percep cei din jurul tău.

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS