Bijuterii de argint cu copacul vieții – de ce sunt populare?

bijuterii aur

În ultima vreme, printre modelele de bijuterii de argint regăsești cel mai des simbolul copacului vieții, sub formă de diverse charm-uri și interpretări. Dincolo de aspectul deosebit al acestor bijuterii trebuie să știi că acest simbol are o semnificație mai deosebită. Iar dacă vrei să îți cumperi bijuterii cu copacul vieții, este interesant să cunoști motivele pentru care este un simbol atât de popular.

Ce simbolizează aceste bijuterii de argint cu copacul vieții?

Copacul vieții este un simbol păstrat din cele mai vechi timpuri și răspândit pe toate meleagurile lumii. De-a lungul timpului a câștigat o mulțime de semnificații de la variatii cosmice, la reprezentarea întregii familii și lumi, așa cum este prezentat astăzi. Bijuteriile cu copacul vieții sunt purtate ca amuletă norocoasă și este un simbol cu care nu vei da greș dacă vrei să le faci cadou.

În mitologia nordică, acest copac poartă numele de Yggdrasil care reprezintă punctul de contopire al tuturor lumilor, zeităților și de creare al oamenilor. Ca semn de admirație față de acest copac, oamenii plantau în mijlocul gospodăriei un copac protector care aduna și creștea generații întregi de oameni. În alte mituri, acest simbol era considerat ca fiind punctul de creație al spațiului cosmic.

bijuterii aur

Astfel, aceste bijuterii de argint cu copacul vieții sunt apreciate în special pentru semnificația puternică din spatele acestui simbol dar și pentru frumusețea și aspectul inedit pe care îl au.

Descoperă cele mai frumoase accesorii la Iris Boutique

Dacă vrei să cumperi bijuterii de argint cu copacul vieții pentru a le dărui unei persoane dragi sau pentru a-ți completa colecția personală, atunci pe website-ul www.iris-boutique.ro vei putea găsi foarte multe modele deosebite. Începând de la seturi de bijuterii până la brățări, coliere, cercei și inele vei găsi o varietate de modele care să îți completeze armonios ținutele atent alese. Atunci când alegi bijuterii care au o semnificație deosebită nu numai că vei reuși să faci un cadou reușit ci vei putea să și transmiți un mesaj puternic.

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS