Bijuterii de argint – cum le păstrezi când ești la mare?

bijuterii din argint

Atunci când mergi în concediu la mare, cu siguranță, se află în bagajul tău și câteva bijuterii de argint pe care plănuiești să le porți cu diverse ținute. Totuși, la plajă, este recomandat să fii puțin mai atentă deoarece nu le poți lăsa pur și simplu nesupravegheate mai ales dacă te-ai instalat destul de departe de mare și te gândești să petreci câteva ore bune acolo. Pentru a te asigura că nu se deteriorează sau că nu te întorci fără ele acasă, îți vom oferi câteva recomandări pentru a le putea păstra în siguranță.

Măsuri de siguranță la plajă pentru bijuterii de argint

Atunci când mergi la mare, cel mai bine este să iei cu tine bijuterii de argint care se fixează bine. În special dacă îți pui in bagaj cercei, atunci cel mai bine este să optezi pentru modele fără dopuri care au sisteme de închidere bune. Un alt lucru important este să protejezi bijuteriile atunci când aplici loțiunea de plajă. Cosmeticele și parfumurile pe care le folosim zilnic pot deteriora bijuteriile pe care le adorăm atât de mult. De asemenea, atunci când mergi în apă și îți scoți accesoriile îți recomandăm să ai la tine un săculeț special pentru bijuterii de argint care te vor ajuta să le pui în siguranță în geanta de plajă. Dacă nu te-ai gândit dinainte, atunci poți folosi și un șervețel în care să le împachetezi până când le vei scoate din nou să le porți.

Atunci când ajungi în cameră, este bine să le cureți puțin deoarece este posibil să fi rămas nisip sau alte impurități pe acestea. Mai ales dacă sunt cu pietre prețioase sau semiprețioase este bine să le cureți pentru a evita ca pietrele să se zgârie.

Găsește-ți inspirația la Iris Boutique și cumpără cele mai frumoase bijuterii

Dacă vrei să îți cumperi niște bijuterii de argint noi pe care să le porți la plajă sau seara când ieși la plimbare pe faleză, la terasă sau într-un club, îți vei găsi inspirația în magazinul online www.iris-boutique.ro. Aici vei putea găsi bijuterii perfecte pentru orice ocazie și vei putea pune în valoare toate ținutele tale. 

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS