Brățări argint – elementul rafinat al oricărei ținute de zi sau seară

haine de blana

Atunci când vrei să achiziționezi brățări de argint te ghidezi după execuție și model. Te aștepți ca accesoriul ales să-ți completeze perfect ținuta, iar astfel să radiezi de fiecare dată. Principala caracteristică a produselor din argint este faptul că se pot integra ușor atât pe timp de zi, cât și la petrecerile organizate seara. Pe iris-boutique poți găsi diverse modele de brățări. Produsele din argint se potrivesc de minune cu perlele. Astfel, vor oferi un plus de rafinament.

Dacă mizezi pe calitate, acest magazin online va livra întotdeauna produse la nivelul așteptărilor tale. Brățările din argint sunt placate cu aur, decorate cu perle naturale sau chiar diamante. Pentru zilele relaxate la birou, poți opta pentru un accesoriu dotat cu un talisman placat cu aur. Pentru serile deosebite sau cocktail-urile cu prietenele, poți miza pe brățări din argint placate cu diamant. O astfel de piesă se poate asorta în mod ideal și cu o rochie neagră simplă.

Brățări argint – calitate și durabilitate

Există diferite categorii de brățări din argint. În funcție de calitate și rezistență în timp, prețul lor poate să difere. De exemplu, brățările comercializate de iris-boutique sunt lucrate manual. Mai mult decât atât, deși sunt prelucrate din argint 925 peste acesta s-a adăugat și un strat de rodiu pentru protecție și strălucire. De asemenea, toate perlele care se află pe brățări sunt naturale de cultură. Brățările sunt ajustabile și sunt potrivite pentru tipuri diverse de încheieturi. Majoritatea bijuteriilor pot fi asociate cu altele de pe site. Astfel, poți să îți compui propriul set de bijuterii care să fie pe placul tău. 

Toate bijuteriile prezintă certificate de autenticitate și au fost evaluate cu AAAAA, cel mai înalt standard în materie de calitate. Optează mereu pentru cele mai bune produse în materie de accesorii sau brățări din argint. Cumpără de pe iris-boutique!

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS