Coliere argint – ce se poartă şi de ce?

bijuterii de aur

În materie de coliere argint şi bijuterii, s-au produs numeroase schimbări în ceea ce priveşte tendinţele. Deşi au fost apreciate mai mult brăţările şi inelele datorită sezonului estival care tocmai a trecut, colierele merită un loc de cinste în colecţia de accesorii a oricărei femei. Pentru a-ţi fi mai uşor să alegi un model care să fie în ton cu tendinţele actuale, îţi vom prezenta trei modele care sunt foarte apreciate la ora actuală.

Trei tipuri de coliere argint pe care trebuie neapărat să le ai

Modelele de coliere argint cu pandantive ce reprezintă elemente ale naturii se poartă în continuare deoarece asigură un look fresh care inspiră de fiecare dată. Vei putea alege din foarte multe modele precum cele cu buburuze, fluturi, flori, copacul vieţii şi multe altele asemănătoare. Se mai poartă şi modelele de coliere argint lungi care pot să ofere un aer elegant oricărei ţinute. De asemenea, colierele lungi oferă acel aspect de alungire şi decorează  frumos decolteul. O ţinută formată dintr-o rochie neagră cu decolteu adânc, accesorizată cu coliere argint lungi şi un coc lejer la spate este o alegere ideală atunci când ai nevoie de un look elegant şi finuţ.

coliere argint

Foarte apreciate sunt şi modelele de coliere argint la baza gâtului care amintesc oarecum de chokere. Colierele la baza gâtului sunt disponibile în numeroase modele deosebite începând de la cele clasice şi elegante până la cele statement care ies în evidenţă prin aspectul impresionant pe care îl au. Colierele din argint la baza gâtului sunt potrivite mai ales pentru a fi purtate la evenimente dar se găsesc şi modele mai simple care pot să fie purtate chiar şi zilnic alături de diverse ţinute pentru birou sau ieşiri în oraş.

Completează-ţi colecţia de accesorii de la Iris Boutique

Există foarte multe modele de coliere argint din care poţi să alegi. Sfatul nostru este să alegi un model potrivit pentru fiecare ocazie. Procedând în acest fel vei putea să te prezinţi cu bijuterii deosebite din argint care te vor face să te simţi bine, feminină şi încrezătoare în forţele proprii.

Pentru a putea să arăţi fantastic de fiecare dată, completează-ţi colecţia de accesorii din magazinul online www.iris-boutique.ro. Aici vei găsi coliere argint deosebite şi de calitate la cele mai bune preţuri.

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS gazduire web gazduire site hosting romania gazduire domenii gazduire site gazduire web wordpress vps romania servere vps servere dedicate server dedicat romania gazduire email hosting email domenii web cumpara domeniu .ro