info> Verificare dimensiuni

Verificare Dimensiuni

Haine dama:

In descrierea fiecarui produs veti gasi un tabel cu dimensiunile specifice. Avem rugamintea sa va masurati dimensiunile corpului dvs. si sa le confruntati cu cele din tabelul cu masurile produsului. Este nevoie sa alegeti o haina cu 4-6 cm mai mare decat bustul dvs. (exemplu: daca bustul dvs. are 85cm alegeti sa comandati dimensiunea de 90cm).

Haine barbat:

In descrierea fiecarui produs veti gasi un tabel cu dimensiunile specifice. Avem rugamintea sa va masurati dimensiunile corpului dvs. si sa le confruntati cu cele din tabelul cu masurile produsului. Este nevoie sa alegeti o haina cu 10 cm mai mare decat bustul dvs. (exemplu: daca bustul dvs. are 105cm alegeti sa comandati dimensiunea de 115cm).

Masura inel:

Pentru a ne asigura ca inelul comandat din magazinul online Iris Boutique corespunde dimensiunii degetului dumneavostra, va rugam sa masurati circumferinta acestuia conform imaginii de mai jos. Dupa ce ati masurat circumferinta degetului pe care veti purta inelul, va rugam sa verificati daca aceasta corespunde cu cea din caracteristicile inelului.

Pentru inelele ajustabile manual nu aveti nevoie de acest proces, deoarece acestea se vor putea strange sau desface conform cu marimea degetului dumneavostra

Masura bratara:

Comform aceleiasi imagini de mai sus va puteti masura circumferinta incheieturii pentru a va asigura ca dimensiunile bratarii corespund cu cele ale mainii dumneavoastra.

Iris Boutique,

Din pasiunea pentru calitate!


Produs adaugat in cosul de cumparaturi.
Cantitate:
Total:
Aveti un produs in cos.
Total produse:
Livrare  To be determined
Total:
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda