You cannot place a new order from your country. United States

info> Despre noi

Despre Iris Boutique :      

                    

       

      Iris Boutique a luat nastere din dragostea pentru frumos si pasiunea pentru calitate ! 

 

      La numai cateva luni de la nasterea fetitei noastre , Iris , in data de 23.06.2016 , familia Chivu s-a decis sa infiinteze ca si semn de recunostinta fata de "comoara lor" , brand-ul Iris Boutique , in data de 01.09.2016 .

  

      Iris Boutique simbolizeaza puritate , transparenta , sinceritate , iubire , incredere si respect fata de dvs. cat si fata de tot ceea ce va este mai drag pe lume .

  

      Asigurarea calitatii optime dar si grija fata de clientii nostri inainte de toate ! Acest principiu sta la temelia Iris Boutique .

   

      Iris Boutique este o companie internationala cu capital privat .

   

      Ne aflam aici pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte , asigurandu-va ca totul va iesi exact asa cum v-ati dorit .

    

      Ne luam angajamentul fata de clientii nostri ca vom livra articole din blana naturala de cea mai buna calitate , articole pentru care acordam garantie si certitudinea ca echipa noastra va raspunde oricaror solicitari .

   

      Va asiguram de intreg profesionalismul nostru pe intregul proces al comenzii de la preluare si pana la expediere cat si de sfaturi legate de intretinerea si pastrarea articolelor din blana naturala .

   

      Iris Boutique comercializeaza o gama variata de articole din blana naturala aflate pe stoc cat si pe baza de comanda .

   

      Comenzile produselor aflate pe stoc se pot onora in 1-2 zile lucratoare , iar comenzile produselor personalizate sau ce nu se gasesc in stoc pot fi onorate intre 15-20 zile lucratoare .

   

      Coletele se expediaza catre client doar cu verificare , astfel se poate investiga calitatea produsului cat si corectitudinea dimensiunilor .

   

      Sistemul de plata este unul divers , punandu-va la dispozitie plata ramburs , plata cu cardul cat si plata in rate cu bancile partenere afisate pe site .

   

      Toate articolele din blana naturala comercializate de catre Iris Boutique corespund celor mai inalte standarde de calitate , lucrate manual de catre furnizorii nostri din Ucraina si Grecia .

      

Iris Boutique ,

Din pasiunea pentru calitate !


Produs adaugat in cosul de cumparaturi.
Cantitate
Total
Aveti un produs in cos.
Total produse
Livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda