info> Despre noi

Povestea Iris Boutique:      

             

    

Iris Boutique a luat nastere din dragostea pentru frumos si pasiunea pentru calitate! 

La numai cateva luni de la nasterea fetitei noastre, Iris , in data de 23.06.2016, familia Chivu s-a decis sa infiinteze ca si semn de recunostinta fata de "comoara lor", brand-ul Iris Boutique, in data de 01.09.2016.

Iris Boutique simbolizeaza puritate, transparenta, sinceritate, iubire, incredere si respect fata de dvs. cat si fata de tot ceea ce va este mai drag pe lume.

Asigurarea calitatii optime dar si grija fata de clientii nostri inainte de toate! Acest principiu sta la temelia Iris Boutique.

Iris Boutique este o companie internationala cu capital privat romanesc.

Ne aflam aici pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte, asigurandu-va ca totul va iesi exact asa cum v-ati dorit.

Ne luam angajamentul fata de clientii nostri ca vom livra articole din blana naturala de cea mai buna calitate, articole pentru care acordam garantie si certitudinea ca echipa noastra va raspunde oricaror solicitari.

Va asiguram de intreg profesionalismul nostru pe intregul proces al comenzii de la preluare si pana la expediere cat si de sfaturi legate de intretinerea si pastrarea articolelor din blana naturala.

Iris Boutique comercializeaza o gama variata de bijuterii si articole din blana naturala aflate pe stoc cat si pe baza de comanda.

Comenzile produselor aflate pe stoc se pot onora in 1-2 zile lucratoare, iar comenzile produselor personalizate sau ce nu se gasesc in stoc pot fi onorate intre 15-20 zile lucratoare.

Coletele se expediaza catre client doar cu verificare, astfel se poate investiga calitatea produsului cat si corectitudinea dimensiunilor.

Sistemul de plata este unul divers, punandu-va la dispozitie plata ramburs, plata cu cardul cat si plata in rate cu bancile partenere afisate pe site.

Toate bijuteriile si articolele din blana naturala comercializate de catre Iris Boutique corespund celor mai inalte standarde de calitate, lucrate manual de catre furnizorii nostri din Europa.

        

Iris Boutique,

Din pasiunea pentru calitate!


Produs adaugat in cosul de cumparaturi.
Cantitate:
Total:
Aveti un produs in cos.
Total produse:
Livrare  To be determined
Total:
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda