You cannot place a new order from your country. United States

Despre noi de blana naturala

  Despre Iris Boutique      

      Iris Boutique a luat nastere din dragostea pentru frumos si pasiunea pentru calitate . 

      Inca de la infiintare , principalul nostru obiectiv a fost acordarea de maxima atentie clientilor nostri , sa le oferim garantia cumpararii unui produs autentic , lucrat cu grija . Ne aflam aici pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte , asigurandu-va ca totul va iesi exact asa cum v-ati dorit .

      Ne luam angajamentul fata de clientii nostri ca vom livra articole din blana naturala de cea mai buna calitate , articole pentru care acordam garantie si certitudinea ca echipa noastra va raspunde oricaror solicitari .

      Va asiguram de intreg profesionalismul nostru pe intregul proces al comenzii de la preluare si pana la expediere cat si de sfaturi legate de intretinerea si pastrarea articolelor din blana naturala .

      Iris Boutique comercializeaza o gama variata de articole din blana naturala aflate pe stoc cat si pe baza de comanda .

      Comenzile produselor aflate pe stoc se pot onora in 1-2 zile lucratoare , iar comenzile produselor personalizate sau ce nu se gasesc in stoc pot fi onorate intre 15-20 zile lucratoare .

      Coletele se expediaza catre client doar cu verificare , astfel se poate investiga calitatea produsului cat si corectitudinea dimensiunilor .

      Sistemul de plata este unul divers , punandu-va la dispozitie plata ramburs , plata cu cardul cat si plata in rate cu bancile partenere afisate pe site .

      Toate articolele din blana naturala comercializate de catre Iris Boutique corespund celor mai inalte standarde de calitate , lucrate manual de catre furnizorii nostri din Ucraina si Grecia .


Iris Boutique
Din pasiunea pentru calitate !


Produs adaugat in cosul de cumparaturi.
Cantitate
Total
Aveti un produs in cos.
Total produse
Livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda