info> Confidentialitate

Confidentialitate:  

         

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.iris-boutique.ro.

Site-ul www.iris-boutique.ro este operat de societatea M.C. GENERAL IFN INVEST SRL identificata la Registrul Comertului cu J40/4400/2015, cod unic de inregistrare 34359824 avand sediul in Str. Soimus nr. 9,  Sect. 4, C.P. 40704, Bucuresti.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.iris-boutique.ro utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.iris-boutique.ro in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri , promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site , contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte , promotii , mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.iris-boutique.ro si a tertilor cu care www.iris-boutique.ro  are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.iris-boutique.ro privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.iris-boutique.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@iris-boutique.ro.

   

Iris Boutique,

From passion for quality!


Produs adaugat in cosul de cumparaturi.
Cantitate:
Total:
Aveti un produs in cos.
Total produse:
Livrare  To be determined
Total:
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda