You cannot place a new order from your country. United States

info> Confidentialitate

     Confidentialitate :  

      

     Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.iris-boutique.ro .


      Site-ul www.iris-boutique.ro este operat de societatea M.C. GENERAL IFN INVEST SRL identificata la Registrul Comertului cu J40/4400/2015 , cod unic de inregistrare 34359824 avand sediul in Str. Soimus nr. 9 ,  Sect. 4 , C.P. 40704 , Bucuresti .

  
      Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.iris-boutique.ro utilizatorul declara ca isi da , in mod expres si neechivoc , consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.iris-boutique.ro in urmatoarele scopuri :

  • Stabilirea contactului cu clientii ;
  • Prelucrarea comenzilor ;
  • Participarea la concursuri , promotii ;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site , contul de utilizator, etc) ;
  • Transmiterea de oferte , promotii , mesaje publicitare si de marketing privind activitatea www.iris-boutique.ro si a tertilor cu care www.iris-boutique.ro  are relatii de orice natura (inclusiv comerciale) .

      Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.iris-boutique.ro privind evolutia si starea comenzilor , precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite . 

      Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati , iar www.iris-boutique.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra . 

      Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate , nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@iris-boutique.ro .

   

Iris Boutique ,

From passion for quality !


Produs adaugat in cosul de cumparaturi.
Cantitate
Total
Aveti un produs in cos.
Total produse
Livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda