You cannot place a new order from your country. United States

Garantie si intretinere de blana naturala

Intretinere

Cum să păstrați articolul dvs. din blană naturală :

  

1. Așezați blana pe un umeraș cu umăr larg , niciodată pe unul de sârmă. Dați blănii suficient spațiu în dulap , astfel încât blana să nu fie presata .

2. Dacă blana se umezește, scuturați-o și agățați-o să se usuce într-o cameră bine ventilată . Păstrați-o departe de căldură directă sau de un radiator. După ce s-a uscat, scuturați-o din nou . Dacă blana este încă udă , duceți-o imediat la o curățătorie profesională pentru un tratament adecvat. Nu pieptănați niciodata blana sau pielea .

3. Nu atașați niciodată bijuterii de blană. Nu utilizați curele de umăr .

4. Nu încercați niciodată să vă curățați dumneavoastră blănurile. Tratamentele la domiciliu nu reprezintă un substitut pentru curățarea profesională .

5. Evitați pulverizarea parfumului sau a sprayului de păr pe blană .

6. Nu depozitați niciodată blănurile într-o pungă de plastic sau într-o geantă de cauciuc . Plasticul previne circulația aerului și poate usca pielea . Când călătoriți, păstrați-vă blănurile într-un sac de protecție din pânză sau bumbac .

7. Dacă aveți posibilitatea , păstrați blănurile în timpul căldurii la blănării special amenajate în acest sens . Blănarul dvs. este dotat cu echipamente de depozitare , cu temperatură , umiditate și lumină ideale protejării blănurilor .

8. Pentru o îngrijire optimă , curățați-vă blana anual la un specialist în blănuri .

9. Pentru reparații de orice fel , apelați de îndată la blănarul dvs. . Acest lucru va împiedica reparațiile costisitoare mai târziu .

10. Evitați să lăsați o blană într-un loc luminos . Lumina poate face blana să oxideze sau să-și schimbe culoarea .

Observații : 

     Orice nou articol vestimentar din blană naturală va avea un surplus de blană ce se va elimina treptat în urma purtării acestuia , sau , dacă doriți grăbirea procesului de eliminare a surplusului de blană puteți scutura articolul în aer liber (Atenție : sub nici o formă nu folosiți perii ori pieptene de oricare ar fii tipul acestora !!!) .

     Nu aveți nici un motiv de îngrijorare , deoarece acesta este un proces absolut normal la orice articol din blană naturală .

     O vorbă străveche a blănarilor sună in felul următor : “Dacă o blană nouă nu ‘curge’ , înseamnă că nu este nouă “ .

     Vom încerca să rezolvăm eventualele probleme căt mai rapid pentru ca dvs. să aveți un grad de satisfacție cât mai ridicat . 

 

      Informații ce se regăsesc pe eticheta interioară a produsului :

          

Garantie

       Societatea M.C. GENERAL IFN INVEST SRL , în calitate de vânzător , asigură și este răspunzătoare de calitatea produselor achiziționate .

       În cazul neconformității produsului achiziționat , compania noastra are obligația de a acorda garanție , timp de doi ani , in conformitate cu Legea nr. 449/2003 si Ordonanța Guvernului nr.21/1992 cu modificarile si completarile ulterioare . Lipsa conformității produsului oferă consumatorului dreptul de a solicita vânzătorului repararea produsului în termen de cel mult 15 zile de la data predării acestuia în magazin , iar , în cazul în care acest lucru nu este posibil , inlocuirea sau restituirea contravalorii acestuia .

      Dacă , în termen de 6 luni de intrarea în posesie a produsului , acesta se află în neconformitate , se prezumă faptul că aceasta a existat la momentul achiziționării . Ulterior termenului de 6 luni , cumpărătorul are obligația de a face dovada potențialei lipse de conformitate .

      Vânzătorul asigură o garanție comercială de 30 de zile de la data achiziționării produsului , societatea noastră acceptând , în acest termen , returnarea oricărui produs nefolosit . Nu pot fi restituite produse folosite sau care prezintă urme de folosire !

      Nu tăiați eticheta interioară a produsului ! Lipsa acestei etichete interioare duce automat la pierderea garanției comerciale !
      In conditii normale de utilizare acest produs este garantat pentru orice defect de fabricatie pe o perioada de 2 ani de la data achizitionarii .

      Pentru acordarea garanției este necesara resprectarea instrucțiunilor precizate în continuare .

      Compoziţia şi pictogramele cu instrucţiunile de curăţare se găsesc pe eticheta interioară a produsului . Acestea sunt specifice produsului dumneavoastră şi este obligatoriu consultarea acestora .

Iris Boutique

Din pasiunea pentru calitate !


Produs adaugat in cosul de cumparaturi.
Cantitate
Total
Aveti un produs in cos.
Total produse
Livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda