De ce este benefic să porți brățări argint damă?

Din cele mai vechi timpuri, oamenii caută proprietățile terapeutice ale plantelor, metalelor și pietrelor prețioase iar purtarea unor brățări argint damă în acest scop nu face excepție. Argintul este un material foarte popular și din acesta se creează cele mai frumoase bijuterii.

Însă, dincolo de avantajele pe care le aduce în valorificarea vestimentației, purtarea unei brățări argint damă poate oferi sănătății o serie de beneficii.

Ce avantaje aduce sănătății purtarea bijuteriilor din argint?

Argintul este un puternic agent antimicrobian și acest lucru este dovedit de numeroase studii științifice. Combate infecțiile, ajută la prevenirea răcelii și gripei, vindecă răni și multe altele. Argintul are o istorie lungă din punct de vedere terapeutic iar unii oameni chiar tind să treacă peste această și consideră că bijuteriile din argint sunt și talismane puternice cu semnificații deosebite. 

Se spune că cel mai important beneficiu al purtării bijuteriilor din argint este acela de a încetini procesul de îmbătrânire, motiv pentru care este folosit foarte des în cosmetică.

Purtarea bijuteriilor contribuie și la reducerea semnificativă a stresului ajutând să se instaleze o stare de bine și de calm. Pe lângă efectul terapeutic și cel estetic, argintul amplifică senzualitatea feminină. Este încărcat de multă energie pozitivă, fiind asociat de alchimiști că fiind metalul zeilor.

Alege din colecțiile de brățări argint damă de la Iris Boutique modelul care te încântă cel mai mult

Poate că nu alegi bijuteriile din argint pentru aceste beneficii dar terapia prin shopping poate să fie o modalitate foarte bună prin care să îți asiguri momente de fericire și bucurie. La Iris Boutique vei putea alege din colecțiile de brățări argint damă deosebite care te așteaptă să le porți în diverse ocazii. Suntem siguri că nu vei găsi doar una ci o mulțime de modele care să îți placă.  În plus, niciodată nu poţi spune că ai prea multe bijuterii deoarece întotdeauna mai este loc în colecţia ta personală. Iar după ce vei descoperi modelele de la Iris Boutique îţi garantăm că nu vei rezista să nu adaugi cel puţin una în coşul de cumpărături. 

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS