De ce să porți blană naturală – Iris Boutique

haine de blana

Te-ai gândit să alegi o haină din blană naturală în locul celei artificiale? Există câteva motive întemeiate pentru care obiectele vestimentare din blană naturală sunt mai bune de ales decât cele din blană artificială.

Dacă îți pasă de mediul înconjurător, atunci trebuie să aflii, că blana naturală de secompune în timp, spre deosebire de cea artificială. Paltoanele din blană naturală sunt cu mult mai ecologice, decât hainele confecționate din blană artificială. Faptul că blana de pe piesele de vestimentație este naturală, face posibilă descompunerea lor în timp, revenind astfel în mediu în care un animal moare în sălbăticie.

Pielea trebuie să respire, iar hainele din blană artificială nu prea permit acest lucru. Dacă pielea dumneavoastră nu respiră, se declanșează transpirația, iar astfel când vă scoateți haina, vă veți simți mult mai rece.

Înainte de a vă decide să achiziționați o haină de blană, trebuie să vă documentați cu privire la avantajele alegerii unor piese vestimentare din blană naturală.

haine de blana

Avantajele alegerii unui obiect vestimentar din blană naturală

Unul dintre avantajele alegerii unei haine de blană reală este lipsa desprinderii firelor de blană din haine. O piesă vestimentară din blană artificială are fire de blană ce se vor desprinde în timp și vor lăsa puncte goale pe haina dumneavostră. Pe Iris-boutique.ro găsiți cele mai calitative blănuri naturale, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Desprinderea părului face ca și haina de sub blana dumneavoastră să aibă fire de blană, care oferă un aspect urât. Faptul că un palton din blană artificială se degradează, te determină să îl înlocuiești mai des.

Diferența dintre blana reală și cea artificială este relativ greu de observat. Este vorba des textura acestora, ce le diferențiază. Blana reală este mult mai moale, decaît cea artificială, datorită modului în care este făcut părul. Blana artificială este mai aspră și are textură mai apropiată de cea a bumbacului, decât cea de lână.

Zeci de modele impresionante de haine de blană reală așteaptă să le porți pe Iris-boutique.ro.

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS gazduire web gazduire site hosting romania gazduire domenii gazduire site gazduire web wordpress vps romania servere vps servere dedicate server dedicat romania gazduire email hosting email domenii web cumpara domeniu .ro