Haina blană damă se spală? Dacă da, atunci cum?

haine de dama

În sezonul rece haina blană damă este must have și o investiție care vine împreună cu multe responsabilități începând de la modul de depozitare până la soluții de întreținere astfel încât să te bucuri de ea pe termen lung. Haina blană damă este un articol vestimentar foarte pretențios care trebuie să fie îngrijit cu foarte multă atenție.

Când și cum trebuie curățată haina blană damă?

De la bun început trebuie să îți spunem că haina din blană naturală se poate spăla dar numai în anumite condiții și urmând o serie de rigori și folosind produse de curățare speciale. Haina blană damă se spală la un interval de 6 luni minim si un an maxim pentru a reuși să o păstrezi în cele mai bune condiții pentru multe generații.

Petele mai vechi pot să fie curățate cu amidon care se presară peste pete și se lasă să acționeze timp de un sfert de oră apoi se freacă cu un burete. De asemenea, pentru curățat se folosesc numai cârpe din bumbac albe, în nici un caz nu se recomandă utilizarea celor colorate.

haine de blana

O haină din blană de culoare albă poate să fie curățată cu pudră de talc sau făină iar după ce se curăță se scutură de mai multe ori.

Există tot felul de soluții home made care te pot ajuta să cureți cât mai bine haina blană damă dar dacă nu ai certitudinea că sunt potrivite pentru tipul de blană pe care o ai, atunci cel mai bine este să apelezi la o curățătorie unde se acceptă și astfel de articole vestimentare. Cu siguranță cu o astfel de haină atât de valoroasă nu trebuie să faci experimente ale căror rezultate nu le cunoști, așadar, cel mai bine este să apelezi la ajutor specializat.

Alege modelul potrivit din colecțiile deosebite de la Iris Boutique

Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre cum trebuie să îngrijești în mod specific un anumit tip de haină din blană naturală, specialiștii de la Iris Boutique îți stau la dispoziție cu toate informațiile necesare. De asemenea, haina blană damă este o piesă de rezistență în orice garderobă și întotdeauna este loc pentru o nouă piesă vestimentară în garderobă, așadar, alege modelul tău preferat din colecțiile de pe website-ul www.iris-boutique.ro.

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS