Inele argint – reguli de purtare demontate

inele

Orice femeie poartă inele argint iar adesea auzi vorbindu-se despre modul în care trebuie purtate şi care sunt regulile pe care trebuie să le respecţi. Este important să ţii cont şi de aceste reguli deoarece accesoriile pe care le alegi nu pot să fie combinate oricum. Dar mai este cazul să vorbim şi despre multitudinea de restricţii care limitează purtarea bijuteriilor.

În momentul în care doreşti să te informezi legat de această etichetă de purtare a unor modele de inele argint, vei descoperi că sunt foarte multe. Însă, ne vom limita la cele mai importante.

De ce merită să încalci regulile de stil?

O altă regulă spune că o dată ce împlineşti o anumită vârstă este recomandat să renunţi să porţi anumite modele de bijuterii. Este chiar recomandat ca vârsta să fie ascunsă de inele opulente care să distragă atenţia de la faptul că pielea nu mai este tânără. Dar acest lucru înseamnă că dacă eşti tânără nu mai poţi purta inele argint statement? Sau, dacă eşti o femeie trecută de prima tinereţe nu mai poţi purta un inel finuţ? Ei bine, credem că este mai important să porţi accesorii care să îţi sublinieze stilul personal şi să te simţi bine atunci când le porţi decât să te supui cu stricteţe unor reguli de stil precum cele prezentate, care pot fi încălcate cu uşurinţă.

Alege din colecţiile de la Iris Boutique inele argint perfecte stilului tău

În ziua de astăzi există atât de multe idei creative şi inovatoare prin care poţi purta un inel din argint şi poţi să le transformi într-o adevărată declaraţie de stil decât într-o încălcare a regulilor de etichetă. Stilul personal ar trebui să fie cel care dictează regulile de purtare nescrise care îţi vor asigura un look excepţional indiferent de motivul pentru care alegi să le porţi.

Indiferent dacă îţi place să porţi inele argint finuţe sau ai nevoie de un model care să scoată ţinutele tale din anonimat, atunci poţi alege modelele de inele argint disponibile în magazinul online www.iris-boutique.ro.

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS