Iris Boutique – O Gamă Variată De Bijuterii Ornate Cu Perle Naturale

inele

Istoria fascinantelor perle naturale

Prima mențiune istorică și geografică a culturilor de perle naturale, datează din China anului 2206 Î.Hr. În antichitate, cele mai valoroase perle proveneau din Persia. În cultura musulmană perlele erau asociate cu virginitatea sau cu puritatea. Iar hurzi vedeau perlele precum esența vieți sau precum pruncul din pântecul mamei. In China, perlele erau aduse tribut regelui având o valoare inestimabilă. Perlele simbolizau puterea, ințelepciunea și demnitatea, la curtea regelui. În evul mediu, perlele capătă însemnătate biblică ele fiind menționate în noul testament ca simbolul iubirii față de Divinitate. În ziua de astăzi, perlele naturale de proveniență sălbatică din Golful Piersic sunt cele mai apreciate de iubitori de nestemate.

Iris Boutique – Din dragoste pentru frumos

Brandul Iris Boutique a luat naștere la data de 01.09.2016 ca semn al recunoștinței față de venirea pe lume a fetiței familiei Chivu, Iris. Iris Boutique simbolizează puritate și inteligentă, precum o perlă, neprețuită. Pentru noi, satisfacerea celor mai exigente cerințe ale clienților noștri, este o prioritate. De aceea Iris Boutique pune la dispoziția clienților săi o gamă diversificată de bijuterii împodobite cu perle naturale. Bijuteriile împodobite cu perle naturale, oferă ținutelor un aer elegant. Bijuteriile împodobite cu perle naturale, oferă ținutelor un aer elegant, misterios adăugând o notă de senzualitate. În rândul regalității, perlele au un loc de cinste în rândul nestematelor folosite aplicate chiar și pe coroane sau tiara.

Iris Boutique – O gamă variată de bijuterii ornate cu perle naturale

Bijuteriile noastre împodobite cu perle sunt modelate cu cea mai mare grijă de bijutieri de top ai atelierelor noastre. Fiecare bijuterie este pe lucrată manual, în mod individual, din argint 925 și aur de 18k. De asemenea, vă puteți alege și dintr-o gamă variată de podoabe cu perle, lucrare în argint și placate cu aur de 18k. Culorile perlelor din colecția noastră de bijutieri diferă de la:

  • violet
  • auriu
  • albe
  • roz
  • negre

Iris Boutique – prima alegere în materie de produse de lux al iubitorilor de frumos și eleganță.

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS