Haine de blană naturală pentru femei & bărbați ⭐ Iris Boutique - magazin blănuri naturale, calitate incontestabila.

Despre noi

Povestea Iris Boutique

despre noi

Iris Boutique a luat naștere din dragostea pentru frumos și pasiunea pentru calitate!

La numai câteva luni de la nașterea fetiței noastre, Iris , în dată de 23.06.2016, familia Chivu s-a decis să înființeze că și semn de recunoștință față de “comoară lor”, brand-ul Iris Boutique, în dată de 01.09.2016.

Iris Boutique simbolizează puritate, transparență, sinceritate, iubire, încredere și respect față de dvs. cât și față de tot ceea ce va este mai drag pe lume.

Asigurarea calității optime dar și grijă față de clienții noștri înainte de toate! Acest principiu stă la temelia Iris Boutique.

Iris Boutique este o companie internațională cu capital privat românesc.

Ne aflăm aici pentru a satisface chiar și cele mai exigențe cerințe, asigurându-va că totul va ieși exact așa cum v-ați dorit.

Ne luăm angajamentul față de clienții noștri că vom livra articole din blană naturală de cea mai bună calitate, articole pentru care acordăm garanție și certitudinea că echipa noastră va răspunde oricăror solicitări.

Haine de blană naturală , veste de blană naturală, accesorii si bijuterii

Vă asigurăm de întreg profesionalismul nostru pe întregul proces al comenzii de la preluare și până la expediere cât și de sfaturi legate de întreținerea și păstrarea articolelor din blană naturală.

Iris Boutique comercializează o gama variată de bijuterii și articole din blană naturală aflate pe stoc cât și pe baza de comandă.

Comenzile produselor aflate pe stoc se pot onora în 1-2 zile lucrătoare, iar comenzile produselor personalizate sau ce nu se găsesc în stoc pot fi onorate între 5-10 zile lucrătoare.

Coletele se expediaza către client doar cu verificare, astfel se poate investiga calitatea produsului cât și corectitudinea dimensiunilor.

Sistemul de plata este unul divers, punându-va la dispoziție plata ramburs, plata cu cardul cât și plata în rate cu băncile partenere afișate pe site.

Toate bijuteriile și articolele din blană naturală comercializate de către Iris Boutique corespund celor mai înalte standarde de calitate, lucrate manual de către furnizorii noștri.

Haine de blană pentru dame si bărbați

De asemenea, în viziunea noastră, haina de blană necesită o personalitate proprie printr-un design unic ce o deosebește și o face să strălucească într-o mulțime de alte haine de blană. Blana este cel mai vizibil element vestimentar și are capacitatea de a oferi nu doar confort termic, ci și un excelent confort mental. Din acest motiv, prin selecția atentă a blănurilor și prin manufacturarea ireproșabilă, asigurăm un nivel calitativ desăvârșit ce plasează produsele noastre alături de orice altă firma de renume la nivel mondial.

Articolele noastre sunt recunoscute pentru rafinamentul, autenticitatea și eleganța desăvârșită dincolo de ciclicitatea sezoanelor, fiind realizate cu deosebită măiestrie și pasiune pentru clienții noștri. Gama noastră de produse este una largă având o multitudine de articole: haine, veste, fulare, mănuși,  căciuli, fiind confecționate 100% din blănuri naturale.

Iris Boutique,

Din pasiunea pentru calitate!

DERULAȚI ÎN SUS