Plata cu cardul in rate

Plata integrala sau in rate fara dobanda online cu cardul

Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi se realizeaza astfel: dupa ce introduceti numarul de card in pagina procesatorului de plati EuPlatesc.ro, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre https://www.iris-boutique.ro/ si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de BCR:

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobanda si bani inapoi! Plateste prin cardul tau de credit BCR pe https://www.iris-boutique.ro/ si beneficiezi de oferta standard de 12 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi. Cine poate plati in rate?

Sunt inscrisi automat şi gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in Program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea “Rate fara dobanda”.

Cardurile de credit BCR inrolate în Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

* BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

* BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

* MasterCard GOLD EUR

* BCR Wizz Air MasterCard

* EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online prin card bancar” si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. 

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe https://www.iris-boutique.ro/ si beneficiezi de:

* pana la 12 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate

* 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala   

* perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti – integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc.)     

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.          

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click:

  • alegi produsele dorite
  • alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta

a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile: 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro .

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT) Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu. Conform — pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil – bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate – poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate – esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis. Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.

Cum platesc in rate cu cardul de credit emis de BCR/BT/BRD/ALFA BANK ?

Daca la finalizarea comenzii ati ales metoda de plata “Plata card Euplatesc” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

1. Completeaza datele cardului tau

  • Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat:

                 – codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații);

                 – data de expirare;

                 – ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

2. Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

3. Alege numarul de rate (in functie de tipul de card si programul disponibil) si bifeaza casutele obligatorii.

4. Verifica totalul de plata si apasa butonul “Plateste online”.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. indiferent de valuta pe care o aveți în cont.

Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face prin serverele Euplatesc.ro

Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Important de stiut!

Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision! 

DERULAȚI ÎN SUS