Iris Boutique - Garanție si întreținere blană naturală

Garanție produse

Cum să păstrați articolul dvs. din blană naturală

1. Așezați blana pe un umeraș cu umăr larg, niciodată pe unul de sârmă. Dați blănii suficient spațiu în dulap, astfel încât blana să nu fie presata.

2. Dacă blana se umezește, scuturați-o și agățați-o să se usuce într-o cameră bine ventilată. Păstrați-o departe de căldură directă sau de un radiator. După uscare, scuturați-o din nou. Dacă blana este încă udă, duceți-o imediat la o curățătorie profesională pentru un tratament adecvat. Nu pieptănați niciodata blana sau pielea.

3. Nu atașați niciodată bijuterii de blană. Nu utilizați curele de umăr.

4. Nu încercați niciodată să vă curățați dumneavoastră blănurile. Tratamentele la domiciliu nu reprezintă un substitut pentru curățarea profesională.

5. Evitați pulverizarea parfumului sau a sprayului de păr pe blană.

6. Nu depozitați niciodată blănurile într-o pungă de plastic sau într-o geantă de cauciuc. Plasticul previne circulația aerului și poate usca pielea. Când călătoriți, păstrați-vă blănurile într-un sac de protecție din pânză sau bumbac.

7. Dacă aveți posibilitatea, păstrați blănurile în timpul căldurii la blănării special amenajate în acest sens. Blănarul dvs. este dotat cu echipamente de depozitare, cu temperatură, umiditate și lumină ideale protejării blănurilor.

8. Pentru o îngrijire optimă, curățați-vă blana anual la un specialist în blănuri.

9. Pentru reparații de orice fel, apelați de îndată la blănarul dvs.. Acest lucru va împiedica reparațiile costisitoare mai târziu.

10. Evitați să lăsați o blană într-un loc luminos. Lumina poate face blana să oxideze sau să-și schimbe culoarea.

Observații:

Orice nou articol vestimentar din blană naturală va avea un surplus de blană ce se va elimina treptat în urma purtării acestuia, sau, dacă doriți grăbirea procesului de eliminare a surplusului de blană puteți scutura articolul în aer liber (Atenți: sub nici o formă nu folosiți perii ori pieptene de oricare ar fii tipul acestora!!!). 

Nu aveți nici un motiv de îngrijorare, deoarece acesta este un proces absolut normal la orice articol din blană naturală.

O vorbă străveche a blănarilor sună in felul următor: “Dacă o blană nouă nu ‘curge’, înseamnă că nu este nouă “.

Vă mulțumim că ne-ați ales iar noi vă asigurăm că vom răspunde la cele mai sofisticate și pretențioase cerințe din partea dvs..

Garanție: 

Compania noastra, Iris Boutique SRL, ofera garantie internationala tuturor produselor vandute pe site-ul www.iris-boutique.ro.

Garantia produselor este de 30 de zile de la data achizitiei.

In primele 14 de zile de la cumparare, orice produs primit de catre client deteriorat sau care prezinta defect de fabricatie va fi inlocuit in regim de urgenta cu unul nou cu conditia ca clientul sa ne anunte cu cel mult 5 zile de la primirea produsului.

Va asiguram ca depunem toate eforturile pentru a asigura un grad de calitate cat mai ridicat al produselor noastre si ca principala noastra prioritate este cea a mentinerii unui grad de satisfactie cat mai ridicat al clientilor nostri.

DERULAȚI ÎN SUS site de prezentare blouri pentru caini flori artificale caune lenjerie de pat gazduire wordpress gazduire magazin online gazduire web wordpress gazduire domeniu gazduire site gazduire web web hosting gazduire web romania hosting romania domenii web inregistrare domenii server vps servere vps gazduire vps reseller gazduire web