Iris Boutique - Plătește cu cardul online in siguranță.

Metode de plată

Modalități de plată

Cu card-ul prin EuPlatesc

plata online

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Ramburs

In momentul livrarii coletului poti achita cash curierului suma aferenta produselor comandate. La livrarea comenzii, va rugam sa verificati integritatea coletului in prezenta curierului si sa solicitati intocmirea unui proces verbal in cazul in care coletul este deteriorat. Acest aspect este deosebit de important, deoarece reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de firma Iris Boutique SRL.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise.

DERULAȚI ÎN SUS