Iris Boutique - Din pasiunea pentru calitate!

Recenzii clienți

Ce spun clienții noștri?

Părerile clienților noștri reprezintă evaluarea cea mai obiectivă a calității produselor noastre. Oferindu-ne feedback, nu doar împărtășești impresiile proprii, ci ne și ajuți să devenim din ce în ce mai buni.

viorel vio
viorel vio
16. Februarie, 2022.
Am cumpărat un cadou foarte frumos pentru mama mea, o hăinuță de blana naturală de vulpe. Vreau sa va mărturisesc ca mama mea a fost extrem de mulțumită, in condițiile in care este o mare amatoare de blănuri si are cel puțin 5 haine. Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalismul de care ați dat dovada.
Catalin Galeteanu
Catalin Galeteanu
13. Februarie, 2022.
Calitate Superioară Recomand cu încredere
adina soare
adina soare
13. Februarie, 2022.
Recomand cu mare drag. Multumesc!
Catalin Barbu
Catalin Barbu
13. Februarie, 2022.
Calitate foarte buna. A fost cadoul perfect.
galeteanu monica
galeteanu monica
13. Februarie, 2022.
Blănuri de calitate,personal amabil,calitate premium!!!Recomand!!!
Alice Radu
Alice Radu
13. Februarie, 2022.
Calitate foarte buna! Recomand cu drag.
Marian Iordache
Marian Iordache
20. Decembrie, 2021.
Chiar ii recomand. Am vrut sa fac un cadou sotiei si am primit din partea lor consultanta profesionista si produs exact conform descrierii. Materiale de foarte buna calitate,ambalaj foarte frumos si livrare rapida. Va multumesc si voi mai reveni.
valentin cristache
valentin cristache
28. Noiembrie, 2021.
Aceasta firmă face dovada faptului ca se poate face comert și în Romania ca și în occident la preturi rezonabile ! Am achiziționat de la aceasta firmă , 2 haine de blana , atâta pentru mine cât și pentru soția mea și pot sa spun ca am fost profund impresionat de calitatea produselor. Materialele de inalta calitate din care sunt confecționate hainele , personalul profesionist dedicat meseriei , amabilitatea și implicarea , ma fac sa RECOMAND DIN TOT SUFLETUL , această firmă. Mulțumesc Iris Boutique !
DERULAȚI ÎN SUS