Blănuri pentru femei – cum te machiezi când le porți?

Atunci când îmbraci blănuri naturale te simți frumoasă, puternică, elegantă și de succes. Nimeni și nimic nu poate să îți stea în cale și te bucuri de admirația celor din jur. Însă, ai grijă, deoarece oricât de calitative ar fi hainele și bijuteriile pe care le porți, este suficient ca machiajul sau coafura ta să le compromită rafinamentul dacă nu sunt realizate corect.

Ce tipuri de machiaj se potrivesc cel mai bine cu blănuri naturale?

La fel ca și accesoriile și hainele pe care le porți împreună cu blănuri naturale, machiajul joacă un rol important în construirea imaginii tale. Machiajul este precum a doua haină pentru femei așadar, trebuie să te asiguri că toate elementele pe care le porți sunt în armonie deplină. O haină de blană este o piesă statement, așadar, va trebui să alegi accesorii cât mai minimaliste, un machiaj natural și cât mai discret.

De asemenea, poți să porți și un machiaj în tonuri metalice precum argintiul, auriul, cupru sau bronz. Machiajul cat eye, este, de asemenea, potrivit pentru a fi asociat cu blănuri naturale deoarece este un machiaj simplu, clasic care te va ajuta să arăți fabulos, indiferent de modelul pe care l-ai ales. Vei putea purta și clasicul smpkey eyes deoarece acesta este un machiaj care se concentrează pe scoaterea în evidență a nuanței ochilor tăi iar în completare, hainele din blănuri naturale vor crea efectul dorit.

Achiziționează de la Iris Boutique haine de blană de calitate

Acum că știi ce tipuri de machiaj se potrivesc cel mai bine cu blănuri naturale, intră pe website-ul www.iris-boutique.ro pentru a-ți alege un model potrivit cu stilul tău. Pune în valoare frumusețea ta prin a purta numai piese vestimentare de calitate și care pot să sublinieze rafinamentul stilului tău personal. Te asigurăm că indiferent de evenimentele sau ocaziile în care vei purta blănuri vei reuși să ieși în evidență și vei fi admirată pentru gusturile tale.

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS