Cum întreții corect o haină din blană naturală?

coliere

O haină din blană naturală impune respect privitorilor și asigură o apariție rafinată care nu va fi uitată prea curând. Dacă ai achiziționat un astfel de produs atunci trebuie să știi că necesită condiții de depozitare și întreținere speciale pentru a evita deteriorarea. Dacă sunt respectate condițiile minime necesare pentru întreținere și depozitare atunci nu ar trebui să te confrunți cu probleme.

Recomandări pentru a te putea bucura cât mai mult de o haină din blană naturală

Pentru a te bucura cât mai mult timp de o haină din blană naturală este important să nu ții bijuteriile foarte mult timp agățate de aceasta. După folosire scoate-le și pune-le la locul lor. De asemenea, specialiștii recomandă să nu porți poșeta grea pe umăr sau să porți genți cu bretele din lanțuri deoarece pot să rărească firele de blană din zonă și chiar să constați la un moment dat că vor începe să cadă.

Pentru a evita ca gulerul hainei să se murdărească la puțin timp după folosire atunci poartă la gât o eșarfă. Acesta te va ajuta mai ales în cazul în care ai folosit fond de ten și alte tipuri de cosmetice care ar putea să o murdărească. Orice tipuri de uleiuri sau parfumuri care vor ramane împregnate pe perioadă îndelungată într-o haină din blană naturală vor râncezi iar mirosul va fi unul neplăcut și chiar imposibil de scos.

Dacă te prinde ploaia sau ninsoarea, este bine să scuturi puțin haina pentru a îndepărta picăturile de apă. După aceea este recomandat să o pui pe un umeraș cu capetele rotunjite pentru a se usca. Nu folosi niciodată uscătorul de păr pentru a te asigura că se usucă mai repede.

Cumpără de la Iris Boutique modelul care îți va asigura rafinamentul și eleganța pentru mulți ani

În magazinul online www.iris-boutique.ro vei putea găsi foarte multe modele de haine din blană naturală deosebite și de o calitate extraordinară. Acum că știi câteva lucruri importante despre cum este cel mai bine să întreții o astfel de haină, nu mai este complicat să o îngrijești. Modelele de la Iris Boutique sunt de calitate și atent realizate, astfel încât să te poți bucura cât mai mult timp de haina ta.

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS