Cum să restilizezi o haină de blană veche?

Restilizarea pieselor vestimentare nu este o practică nouă și se poate aplica cu succes chiar si atunci când vine vorba despre o haină de blană mai veche. Cu siguranță, dacă mama sau bunica ta au avut astfel de piese în garderobă și nu poți auzi altceva decât că ți le-au lăsat ție iar tu nu le porți atunci poți să le adaptezi foarte ușor la noile tendințe.

Cum poți restiliza o haină de blană?

Dacă ai o haină de blană veche de nurcălinx sau de alte tipuri, atunci vei putea să o restilizezi foarte simplu. Vei putea face acest lucru chiar și pe cont propriu dacă ai puțină îndemânare sau să o duci la un atelier specializat unde să le spui despre planul tău. De exemplu, dacă ai o haină lungă care nu se potrivește nicicum stilului tău personal sau ți se pare că îți taie foarte mult din înălțime, atunci o poți scurta. Astfel, vei putea să o transformi într-o piesă potrivită pentru a fi purtată în fiecare zi într-un context casual. Sau, dacă nu îți dorești neapărat o haină atunci poți să o transformi într-o vestă care poate să fie purtată în numeroase ocazii chiar și pe tot parcursul anului.

Cel mai simplu mod prin care poți restiliza o haină de blană este cu ajutorul specialiștilor din domeniu deoarece aceștia nu numai că te vor ajuta să obții modelul dorit dar pot și reîmprospăta culorile astfel încât să pară cât mai nouă.

Alege din colecțiile de la Iris Boutique un model care să fie pe stilul tău

Dacă vrei să îți adaugi o haină de blană perfectă pentru diverse ocazii atunci la Iris Boutique te așteaptă o colecție impresionantă de modele deosebite. Iar dacă te-ai săturat de modelul tău atunci, acum știi că se poate și restiliza în funcție de dorințele tale. Descoperă o colecție inedită de blănuri naturale pe website-ul www.iris-boutique.ro.

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS