Haine de blană naturală – ce faci dacă cade părul?

În situația în care sunt depozitate necorespunzător, aceste haine de blană naturală pot să înceapă să își piardă părul. Acest lucru poate să fie destul de deprimant mai ales în condițiile în care este vorba despre o investiție destul de costisitoare și poate să fie de neînlocuit modelul pe care îl deții.

Ce trebuie să faci atunci când vezi că haina pierde păr?

Încă din momentul în care ai cumpărat haine de blană naturală trebuie să știi că acestea au nevoie să fie îngrijite adecvat. De asemenea, poți să testezi destul de simplu dacă haina ta de blană este predispusă să îi cadă părul tot ce trebuie să faci este să îți umezești mâna și să o treci prin blană. Palma trebuie să rămână curată însă dacă vei observa că blana ți se lipește de mână atunci este nevoie să găsești soluții cât mai rapid. Chiar dacă observi că părul cade pe zone mai extinse nu trebuie să te sperii deoarece problema poate să fie remediată prin înlocuirea blănii pe zonele afectate.

Cum depozitezi eficient haine de blană naturală?

Atunci când îți cumperi haine de blană naturală trebuie să fii foarte atentă la locul în care alegi să o depozitezi. Zona trebuie să fie ferită de umezeală, să fie generoasă ca spațiu și să fie aerisită. Nu o păstra într-o pungă de plastic nici măcar atunci când o transporți, alege un sac din pânză.

O alternativă foarte bună este să o păstrezi pe un umeraș acoperit cu o husă din bumbac subțire. Dacă nu ai suficient spațiu de depozitare atunci poți închiria un depozit profesional.

O blană naturală trebuie să fie tratate cu respect. Cum o păstrezi așa o vei și avea de-a lungul anilor.

Dacă ai nevoie de modele care să arate impecabil și să fie de calitate atunci pe website-ul www.iris-boutique.ro vei putea să găsești numeroase opțiuni pe care nu le vei putea trece cu vederea. 

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS