Un Stil Îndrăzneț Purtând O Geacă Din Piele Damă

Una dintre piesele vestimentare care nu trebuie să îți lipsească din garderobă este o geacă din piele damă. Aceasta a reușit să se mențină în topul tendințelor și nu va părăsi acest top pentru foarte mulți ani de acum înainte. Este ideală atât toamna cât și primăvara atunci când este nevoie de mai multă acoperire și căldură. Se poate asorta foarte ușor cu alte piese vestimentare și poate transforma radical o ținută.

Un look extravagant și de efect purtând o geacă din piele damă

Pentru unele persoane o geacă din piele damă poate să fie prea mult dar pentru altele este exact ceea ce trebuie pentru a construi o ținută nonconformistă care să iasă în evidență prin originalitate. Poți alege ca atât geaca din piele cât și ținuta pieselor vestimentare pe care le porți dedesubt să fie în aceeași culoare iar accentele de culoare să le obții cu ajutorul accesoriilor. La fel de apreciate sunt și modelele de geci care au diverse tipuri de inserții precum ținte sau aplicații din blană naturală. Mai ales pentru sezonul rece poți să găsești pe piață și modele de geci care au aplicații din blană naturală care adaugă un plus de rafinament.

Accesorizează totul cât mai simplu și vei arăta senzațional

Atunci când porți o geacă din piele nu trebuie să folosești accesorii prea impunătoare deoarece aceasta este o piesă statement în garderobă și nu are nevoie de alte elemente pentru a ieși în evidență. O geacă din piele damă are puterea de a transforma chiar și cea mai simplă ținută într-o declarație de stil. Poți purta o astfel de geacă și cu rochii simple sau cizme peste genunchi pentru un efect atractiv și senzual.

Atunci când porți o geacă de piele  vei putea obține cu ușurință un look deosebit deoarece este o piesă de rezistență în orice garderobă. Vei putea găsi cele mai originale și elegante modele de geci pe website-ul www.iris-boutique.ro.

Scrie un comentariu
DERULAȚI ÎN SUS