You cannot place a new order from your country. United States

Bijuterii>Coliere

 • Colierul Talisman este confectionat cu 100% Perle Naturale de Cultura multicolore a caror dimensiune variaza intre 4 si 12mm.          Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Flower sau Harmony.

  Pret redus
 • Colierul Royal White este confectionat cu 100% Perle Naturale de Cultura si Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Pearl sau Moana.

  Pret redus
 • Colierul Royal Purple este confectionat cu 100% Perle Naturale de Cultura si Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Pearl sau Moana.

  Pret redus
 • Colierul Afrodita Pearl Platinum & Yellow Stone este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Pietrele albe si galbene cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
 • Colierul Afrodita Pearl Platinum este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Pietrele albe cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
 • Colierul Afrodita Platinum & Blue Stone este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Pietrele albe si albastre cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
 • Colierul Afrodita Pearl Platinum & Red Stone este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Pietrele albe si rosii cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ.

  Pret redus
 • Colierul Abriana Yellow Gold este confectionat din Argint 925 TRIPLU placat cu Aur galben de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Perlele care compun colierul sunt 100% Naturale de Cultura.          Se poate achizitiona si sub forma de set cu bratara Abriana.

  Pret redus
 • Colierul Abriana Rose Gold este confectionat din Argint 925 TRIPLU placat cu Aur roz de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Perlele care compun colierul sunt 100% Naturale de Cultura.          Se poate achizitiona si sub forma de set cu bratara Abriana.

  Pret redus
 • Colierul Princess este confectionat cu 100% Perle Naturale de Cultura si Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Pearl sau Moana.

  Pret redus
 • Colierul Melisa este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ.          Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Melissa.

  Pret redus
 • Colierul Katherine este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ.          Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Katherine.

  Pret redus
 • Colierul Queen este confectionat cu Perle Naturale de Cultura si Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.        Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Pearl sau Moana.

  Pret redus
 • Colierul Iris Platinum & Green Stone este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Pietrele albe/albe si verzi cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ. Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Iris Platinum & Green Stone.

  Pret redus
 • Colierul Iris Platinum este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Pietrele albe cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ. Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Iris Platinum.

  Pret redus
 • Colierul Delia este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ.          Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Delia.

  Pret redus
 • Colierul Iris Platinum & Yellow Stone este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Pietrele albe si galbene cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ. Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Iris Platinum & Yellow Stone.

  Pret redus
 • Colierul Alessandra Yellow este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe si galbene cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ.          Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii, inelul si bratara Alessandra Yellow.

  Pret redus
 • Colierul Alessandra Blue este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe si albastre cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ.          Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii, inelul si bratara Alessandra Blue.

  Pret redus
 • Colierul Anastasia Gold este TRIPLU placat cu aur Galben de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Pietrele albe cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ. Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Anastasia Platinum.

  Pret redus
 • Colierul Anastasia Platinum este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Pietrele albe cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ. Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Anastasia Platinum.

  Pret redus
 • Colierul Apollonia este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe si albastre cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ.          Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Apollonia.

  Pret redus
 • Colierul Agata Red este confectionat cu Perle Naturale de Cultura, Cristale Agat si Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia          Se poate achizitiona si sub forma de set cu bratara Agata.

  Pret redus
 • Colierul Agata Green este confectionat cu Perle Naturale de Cultura, Cristale Agat si Argint 925 peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia          Se poate achizitiona si sub forma de set cu bratara Agata.

  Pret redus
 • Colierul Artemis Platinum este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Pietrele albe cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ. Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Artemis Platinum.

  Pret redus
 • Colierul Platinum & Yellow Stone este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Pietrele albe si cea colorata cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ. Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Artemis Platinum & Yellow Stone.

  Pret redus
 • Colierul Artemis Platinum & Red Stone este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Pietrele albe si cea colorata cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ. Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii Artemis Platinum & Red Stone.

  Pret redus
 • Toarta colierului Ocean Purple este confectionata din aur galben masiv de 18K peste care s-a aplicat un strat de rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Lantisorul pandantului este confectionat din argint 925 TRIPLU placat cu aur galben de 18K peste care s-a aplicat un strat de rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.

  Pret redus
 • Toarta colierului Ocean Gold este confectionata din aur galben masiv de 18K peste care s-a aplicat un strat de rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia. Lantisorul pandantului este confectionat din argint 925 TRIPLU placat cu aur galben de 18K peste care s-a aplicat un strat de rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.

  Pret redus
 • Colierul Cleopatra este TRIPLU placat cu aur alb de 18K peste care s-a aplicat un strat de Rodiu pentru protectie si o mai buna stralucire a acestuia.          Pietrele albe cu care este incrustat colierul sunt 100% Diamante CZ.          Se poate achizitiona si sub forma de set cu cerceii si bratara Cleopatra.

  Pret redus
Produs adaugat in cosul de cumparaturi.
Cantitate
Total
Aveti un produs in cos.
Total produse
Livrare  To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza comanda